Sortiment

Stort udvalg af

kvalitetsprodukter

Udover at vi besidder en stor knowhow inden for de enkelte områder og har et stort kendskab til produktionsmetoder, arbejder vi dagligt med parametre såsom kvalitet, leveringssikkerhed og priser. Uanset hvor vi får produceret produkter i verden, sikrer vi os, at hele værdikæden er på plads.

Vi foretager jævnligt audit af vores leverandører og har en god og konstruktiv dialog med alle samarbejdspartnere.
Taking,Paper,From,Tissue,Dispenser
Aftørringspapir
Her kan du få aftørringspapir i flere forskellige størrelser og kvaliteter til ethvert arbejdsmiljø og formål. Som en ekstra bonus er langt størstedelen af papiret miljømærket.
Se vores Sortiment >>
Husholdningspapir
Husholdningspapir
Vi leverer toiletpapir og køkkenrulle i et væld af forskellige kvaliteter, priser og løsninger. Fælles for dem alle er, at der kan tilvælges ønskede miljømærker.
Se vores Sortiment >>
woman clean hand by wet wipe tissue after contract something in public transportation, protection Coronavirus disease (COVID-19 ) infection. New Normal, safety and  personal hygiene concepts
Vådservietter
Hos os kan vi tilbyde vådservietter lige fra babyvådservietter til rengøringsservietter. Vådservietterne tilbydes med fx Svanemærket og Astma Allergi-mærket.
Se vores Sortiment >>
Plast_2,4 Plastposer_ny
Plastposer
Vi leverer plastposer i forskellige varianter, herunder affaldssække, affaldsposer og fryseposer. De fås alle i et bredt spektrum af kvaliteter, varianter og størrelser.
Se vores Sortiment >>
version0
Vatprodukter
DK international care leverer en bred vifte af vatprodukter i forskellige kvaliteter, pakninger og mærkninger.
Se vores Sortiment >>
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.