Om DK international care

DK international care er en handelsvirksomhed, der leverer en lang række husholdningsprodukter til både den skandinaviske detailhandel og den professionelle sektor.

Vores meget brede produktprogram spænder over produkter som husholdningspapir, vådservietter, vatprodukter, aftørringspapir og diverse plastposer. Fælles for alle vores produkter er, at de er blevet nøje udvalgt ift. markedstendenser og kundeønsker.

DK international care blev etableret i 1970’erne og er en del af en større koncern bestående af 5 selskaber kaldet DKI Group. Vi har gennem årene specialiseret os inden for private label, som vi udvikler i tæt samarbejde med vores kunder. Derved bliver kundernes ønsker og vores produkt-knowhow omsat til stærke private labels inden for volumenproduktion.

Foruden at levere produkter til detailhandlen tilbyder vi hos DK international care også produktløsninger til det professionelle marked (Away From Home). Produktløsningerne består både af aftørrings- og plastprodukter målrettet HoReCa-segmentet, liberale erhverv, servicevirksomheder samt den industrielle sektor.
Udover at vi besidder en stor knowhow inden for de enkelte områder og har et stort kendskab til produktionsmetoder, arbejder vi dagligt med parametre såsom kvalitet, leveringssikkerhed og priser. Uanset hvor vi får produceret produkter i verden, sikrer vi os, at hele værdikæden er på plads. Vi foretager jævnligt audit af vores leverandører og har en god og konstruktiv dialog med alle samarbejdspartnere.
DK international care arbejder med forskellige kundetilpassede logistikløsninger, og vi tilbyder både direkte leverancer samt leverancer via vores lager.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.