Brancher

Detailhandelskæder

Vi leverer produkter til størstedelen af detailhandelsvirksomhederne på det danske marked inden for vores varegrupper. Blandt vores kunder er dagligvarebutikker og en række specialvarebutikker i både Danmark og udlandet.

Vi har på detailhandelsområdet specialiseret os inden for private label, der bliver udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Dermed bliver ønsker og produkt-knowhow omsat til stærke private label-mærker med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og pris.

Sortimentet består af alt inden for husholdningspapir som køkkenrulle og toiletpapir, ligesom vi tilbyder diverse vådservietter, vatprodukter og plastposer.

Den professionelle sektor

Udover at levere produkter til detailhandlen tilbyder vi hos DK international care også produktløsninger til det professionelle marked (Away From Home). Produktløsningerne består både af aftørringspapir, plastprodukter og vådservietter målrettet HoReCa-segmentet, liberale erhverv, servicevirksomheder samt den industrielle sektor.
Produkterne bliver enten distribueret direkte eller i samarbejde med grossister og servicevirksomheder, og alle primære aftørringsprodukter er produceret af 100 % nyfibre og er miljøcertificeret.

Sortimentet består bl.a. af aftørringsprodukter til kontorer, kantiner, køkkener, toiletter og produktionslokaler samt plastprodukter i form af sække og poser til forskellige formål. Yderligere tilbyder vi vådservietter til både rengøring og personlig pleje.

Stort udvalg af

kvalitets- produkter

Udover at vi besidder en stor knowhow inden for de enkelte områder og har et stort kendskab til produktionsmetoder, arbejder vi dagligt med parametre såsom kvalitet, leveringssikkerhed og priser. Uanset hvor vi får produceret produkter i verden, sikrer vi os, at hele værdikæden er på plads.
Aftørringspapir
Her kan du få aftørringspapir i flere forskellige størrelser og kvaliteter til ethvert arbejdsmiljø og formål. Som en ekstra bonus er langt størstedelen af papiret miljømærket.
Se vores Sortiment >>
Husholdningspapir
Vi leverer toiletpapir og køkkenrulle i et væld af forskellige kvaliteter, priser og løsninger. Fælles for dem alle er, at der kan tilvælges ønskede miljømærker.
Se vores Sortiment >>
Vådservietter
Hos os kan vi tilbyde vådservietter lige fra babyvådservietter til rengøringsservietter. Vådservietterne tilbydes med fx Svanemærket og Astma Allergi-mærket.
Se vores Sortiment >>
Plast_2,4 Plastposer_ny
Plastposer
Vi leverer plastposer i forskellige varianter, herunder affaldssække, affaldsposer og fryseposer. De fås alle i et bredt spektrum af kvaliteter, varianter og størrelser.
Se vores Sortiment >>
version0
Vatprodukter
DK international care leverer en bred vifte af vatprodukter i forskellige kvaliteter, pakninger og mærkninger.
Se vores Sortiment >>
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.